Sportska dvorana u Kostreni postaje mjesto prvoligaških košarkaških susreta


Potpisom dvogodišnjeg ugovora o korištenju kostrenske sportske dvorane između KD Kostrena, Grada Bakra i KK Škrljevo DepoLinka, Sportska dvorana u Kostreni postaje dom ove uspješne prvoligaške ekipe, a Kostrena domaćin atraktivnih košarkaških utakmica hrvatske Premijer lige.

Ugovoru je prethodilo licenciranje dvorane od strane Hrvatskog košarkaškog saveza koji je utvrdio da Sportska dvorana Kostrena u potpunosti zadovoljava sve uvjete za odigravanje utakmica najviše razine i u skladu je s propozicijama HKS-a.

Premijer liga počinje ovog vikenda, prva utakmica odigrat će se u gostima, a već sljedećeg vikenda u Kostrenu dolazi KK Dubrava. Nakon toga Škrljevo Depolink odlazi u goste kod Cibone u Zagreb, a četvrto kolo na rasporedu je 15. listopad kada u Kostrenu dolaze branitelji naslova prvaka Hrvatske KK Zadar.

Ekipi Škrljevo DepoLinka želimo srdačnu dobrodošlicu u Kostrenu i uspješnu predstojeću sezonu čemu će nadamo se pridonijeti i odlični uvjeti treniranja, a Kostrenjane i sve ljubitelje košarke pozivamo da iskoriste privilegiju uživanja u vrhunskoj košarci!