Nova cestovna čistilica na ulicama Općine Kostrena


U posljednjim danima ljeta s radom je započela nova cestovna čistilica francuskog proizvođača Mathieu, model Azura flex MC210 koja će pomoći djelatnicima KD Kostrena d.o.o. u održavanju ulica Općine Kostrena još čišćima i urednijima.

Riječ je o stroju visoke kvalitete s poboljšanim dizajnom, inovativnim i intuitivnim kontrolama s CANBus tehnologijom fokusiranom na potrebe operatera, inovativnim “Push and Pull” sistemom i najnovijim Tier IV.I. STAGE V Kubota motorom visokog tehnološkog i ekološkog standarda.

Uz bogatu standardnu opremu, isti je opremljen mnogim dodatnim opcijama među kojima treba istaknuti treću četku idealnu za uklanjanje korova i povećanje učinkovitosti i brzine čišćenja koja u kombinaciji s dvije standardne četke i sustavom za prikupljanje otpadne vode, omogućuje čišćenje bilo koje vrste poroznih ili glatkih površina. Osim toga, stroj je opremljen i dodatnim usisnim crijevom za usisavanje lišća i uređajem za visokotlačno pranje vodom (miniwash) smještenim na krovu vozila za teže dostupna područja.